Bejelentés


Gyergyói Betegek Egyesülete “Bárki lehet sérült! Segíts a sérült embertársa


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Vendégkönyv

************************************************** Írja le élményeit akár ötleteit vagy javaslatait. Szívesen olvassuk!!! ******************************************************************************************* A bejegyzés alatti kérdésre hogy MILYEN NAP VAN MA MAGYARORSZÁGON? A hét napjaira értendő. Írja be azt a napot, amelyiken a bejegyzést írja.(Hétfő, Kedd, Szerda…..stb.) ********************************************************************************************

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Vendég [ 2022-02-05 18:10 ]

Jó az oldal. VendégBetegek Egyesülete [ 2013-03-07 10:01 ]

Kedves sorstársak! A Gyergyószentmiklósi Betegek Egyesülete meghatározatlan ideig nem működik.Betegek Egyesülete [ 2011-02-24 10:24 ]

Kedves Sorstársak!
A Gyergyószentmiklósi Betegek Egyesülete 2o11. február 28.-án du. 4 órától ünnepli fennállásának 3. évfordulóját!

Erre az alkalomra szeretettel meghívunk, ha bármilyen mozgásszervi, egészségügyi, szenvedély vagy lelki problémával küszködsz. Várjuk azokat is, akik még nem tagjai az egyesületnek, vagy ha csak együtt érzők a betegekkel.
A nap témája: Reménykedhet e a beteg?

Ha szeretnél a Betegek Egyesületéhez tartozni, gyere el, ismerjük meg egymást, nyújtsunk egymásnak segítő kezet!

A találkozási cím: Baptista Kápolna, Tölgymező u. 15.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze e-maIlon vagy telefonon
E-mail: serultekegyesulete@vipmail.hu vagy Tel: 0741-534.995

Betegek egyesülete [ 2010-06-01 18:51 ]

Gyergyószentmikósi Betegek Egyesülete
(Barnabás alapítvány)
Új programokkal, új lehetőségekkel, várjuk szeretettel a régi ismerősöket (tagokat) és mindazokat, akik valamilyen betegségben szenvednek, és tagjai szeretnének lenni a Betegek Egyesületének.
(Vese és cukorbetegek, nem látók, és mozgássérültek, krónikus betegségben szenvedők)
Az egyesület továbbra is, kizárólag BIBLIAI alapfogalmak betartása alapján a Gyergyó-i Baptista Gyülekezet gondozásában működik.
Gyűlés minden hónap utolsó hétfőjén 16 órától
Címünk: Kossuth Lajos 92
Gyergyószentmiklós
Érdeklődni lehet. Tel:0735.500.882
0741. 534. 995
Betegek egyesülete [ 2010-05-11 21:26 ]


Gyergyószentmiklósi Betegek Egyesülete
( Barnabás alapítvány )
2010. 05. 29.-én Újból meg kezdi az idei tevékenységét.
Új programokkal, új lehetőségekkel, várjuk szeretettel a régi ismerősöket (tagokat) és mindazokat, akik valamilyen betegségben szenvednek, és tagjai szeretnének lenni az egyesületnek.
Az egyesület kizárólag csak BIBLIAI alapfogalmak betartása alapján működik.

Gyűlés minden hónap utolsó péntekén 16 órától
Címünk: Kossuth Lajos 92
Gyergyószentmiklós
Érdeklődni lehet. Tel:0741.534.995
Betegek egyesülete [ 2010-02-05 16:44 ]

Az idei hegyitúra a sérült embereknek és hozzátartozóiknak előre láthatólag a program tervezet szerint 2010 Július. 25 –én, kerül sor ahová szeretettel, meghívunk és várjuk az érintetteket. Jelentkezési szándékukat kérjük időben jelezni az elérhetőségeinken.Mezei Attila [ 2009-12-10 19:19 ]

Karácsonyi hálaadó ünnep sérültekkel

Szeretettel meghívjuk önt és
családját, és ismerőseit
a gyergyószentmiklósi
Baptista kápolnába, karácsonyi hálaadó ünnepségre
2oo9. december 20.-án, vasárnap16-órától.
Program: Visszatekintő az éves tevékenységünkre
(vetítéses beszámoló)
Istentisztelet
Emlékezzünk együtt, Jézus Krisztus születése ünnepén!
Mindenkinek meleg teával, és szendviccsel szolgálunk.

Mezei Attila [ 2009-10-28 16:41 ]

A Újból a sziklák csúcsán a Gyilkos-kőn

Második alkalommal szerveztük meg a sziklákra való feljutást a Gyilkostónál a Gyergyószentmiklósi Felnőtt Betegek Egyesülete. A tavalyi sikeres túra után, idén a Gyilkos- kőre látogatunk fel betegek és egészségesek. A gyergyói hegyimentők támogatásával és számos civil szervezet segítségével 163-an vettük részt a kiránduláson. A több mint hetven betegségben szenvedő ember vett részt ez úttal a hegytúrában és ezeket közel száz egészséges ember segítette fel a Gyilkos-kő kilátójára.
Tolókocsival, mankóval, bottal a mozgássérült, abban a reményben vágtunk neki az útnak, hogy közel 1400 méter magasságból, a Gyilkos-kő kilátójáról csodálhassuk meg a környéket, a Gyilkos tavat. Nagy felelősséget vállaltak a gyergyói hegyimentők, kik teljes létszámmal részt vettek a nem mindennapi kiránduláson. Megvalósult a második komolyabb összefogás a Gyilkos-tónál civil szervezetek között. Talán a közös együtt működésnek az egyetlen kapocs a betegek egyesülete lesz. Részemről hálaadással vagyok, meg kell köszönöm a segítő kész embereknek, hogy mellettünk álltak, de mindenekelőtt meg köszönöm Isten nagy kegyelmét, hogy eljuthattunk arra a helyre, ahová sokuk nem álmodhatott eljutni. Nem akarok nagy álmokat szőni, de remélem, hogy a jövőben lesz fojtatása, és hagyomány lehet belőle a sérült emberek számára és továbbra is értékesnek, lássák a támogatók ezt a megmozdulásunkat.
Bízunk benne, hogy lesznek továbbra is támogatóink.
Az augusztus 16-i Felnőtt Sérültek Egyesületének kirándulásának főtámogatói voltak a Gyergyói Hegymentők és a Borszéki Offrodosok egyesülete. Köszönet ezúttal is a szervezést nekik és köszönet az anyagi támogatóknak hogy meg valosithatuk ezt az ország szinten egyedül álló programunkat. Ez az egész néhány ember erős akaratának és Isten segítségének köszönhető.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!