Bejelentés


Gyergyói Betegek Egyesülete “Bárki lehet sérült! Segíts a sérült embertársa


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 2009 Rendezvényeken

Hargitai keresztény tábor **************************************************

2009.Április 24. Hargitai keresztény táborban 1 napos kiránduláson ahol közös programban vettünk részt a Pürkereci mozgássérült csoporttal

Meg szerveztük már korábban, hogy ellátogatunk a táborban, hogy meg ismerkedhessenek a tábori környezettel a csoportunk tagjai. A táborban minden évben volt sérültek táborosztatása, amióta működik. Közös programon vettünk részt egy másik csoporttal, akik Pürkerecről érkeztek és a Reménység csoport a nevük. Megérkezésünk után ismerkedés volt a másik csoporttal majd egyeztettük a már előre tervezett programot. Ezt követően volt egy csoportfoglalkozás utána közös áhítat, majd közös énekelés és ezt követően ige tanulmány. A téma: A SZERETET GYÓGYÍTÓ HATALMA. Ennek kapcsán Kis Ottó lelkipásztor beszédét hallgatta végig figyelmesen együtt a két csoport. Ezután egy kiadós jó ebédünk volt. Majd meg látogattuk a Barnabás házat ahol el, szokták szállásolni a sérült embereket a táborozás idejére. Ezt követően a táborban lévő kápolnát, azután a Barnabás sírjához látogatunk el a táboron kívül. Erről a Barnabásról kapta az alapítványunk a nevét, aki ugyancsak mozgássérült volt de betegsége miatt fiatalon elhunyt. Utána a sportpályára mentünk a táborban ahol a gumiszőnyegeken lehetett ugrálni, aki ki szerette volna próbálni. Este hat óra után indultunk haza, többé-kevésbé fáradtan, de annál jobban feltöltődve az együttlét örömeivel. Hiszem, hogy a jövőre nézve ennek is lesz majd fojtatása, ha a Jó Isten is úgy akarja.

  **************************************************

Csíkszeredai sportnapok **************************************************

Csíkszeredai sportnapokon sajnos nem vehetünk részt teljes létszámban ahányan elszeretek volna, meni a rendezvényre. Az utazás még mindig megoldatlan dolog számunkra mivel hogy nincsen járművünk, amivel könnyen lehetne szállítani sérült beteg embereket. Tanakodás után a csoportból néhányan úgy döntöttünk, hogy mégis csak kéne valaki, képviselje a gyergyószentmiklósi sérülteket is. Így öten vállaltuk és vetünk részt a csíkszeredai rendezvényen.

**************************************************

Marosvásárhelyi OLIMPICUS sportverseny **************************************************

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!