Terület alakítás

Bekertelés

*************************************************

Támogatónk és egyben az egyesületünk tagja, Bodó Géza hegyimentős aki felajánlotta a terület bekerteléséhez szükséges anyagot. Ígéreteink vannak más támogatóktól, is, akik besegítenének a kis terület alkalmassá tételében és a kialakításban. A RADFELD Közművesítő Kft ügyvezető igazgatója Ráduly Sándor, személyesen meg tekintete a területet és vállalta a víz lecsapolást és elvezetést. A munkálatot teljes mértékben bérmentesen vállalta. Példa értékű, nemes cselekedet a fentiekben meg említett személyek tettei. A jó Isten fizesse vissza nekik sokszorosan. Reményünk van, hogy más támogatók is csatlakoznak ehhez a nemes és hasznos tevékenységhez, hogy kiépülhessen ez a kis terület, megfelelően a sérültek számára.

Bekerített terület 2009. 06. 20

Munkálatok közben

A kertelést támogatók : Kamil Design KFT, Eastar KFT, Metal- Vas KFT, Forika Autó szerviz ,Ambrus Jenő,Mikle Zoltán, Csibi Ervin, és önkéntes segitőkész emberek

Önkéntes és meghívott segítőkész emberekkel sikerült bekertelni a betegek egyesülete területét. Húsz (20) személy vett részt a kertelési munkálatokban, amelyből öt (5) személy nő volt, akik teljes odaadással férfias munkát is végeztek. A csoportkép készítésekor sajnos már többen nem lehetett jelen, így egy kissé hiányos a kép.

Út feltöltés

*************************************************

Mezei János polgármester ígéretének eleget téve elkezdte fel töltetni a rövid utat törmelékkel, hogy járható legyen a területet érintő útszakasz. Bízunk benne, hogy ezt a törmeléket majd bevonják valamilyen vékonyabb és apróbb töltéssel

Víz lecsapolás.

*************************************************

2009. április 25 -én Szombaton délelőtt Ráduly Sándor vállalkozó az ígéretének eleget téve a Nyíri területen elindítatta a víz lecsapolását és a beton gyűrűk elhelyezését. A munkálatot teljes mértékben támogatásként ajánlotta fel a beteg emberek részére.

A hegyimentösök közül is szívesen jöttek a segítségünkre és saját járművével Lukács Lehel a helyszínre, szállította a beton gyűrűket Burján Sándorral .Segítetek nekik Keresztes Emil, és Bodó Géza akik a csemete ültetéskor is részt válaltak

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------