2009  Évforduló

************************************************************************

2009. Egyesületünk 1 éves megalakulásának évfordulója

2009.Február. 27.Gyülésünk alkalmával megünnepelhettük az egybegyűltekkel az egy éves évfordulóját az egyesületünknek. Erre az alkalomra tortával vártuk az egyesület tagjait. Születésnapi köszöntésekre is sor került mivel, hogy virággal köszönteni szoktuk azokat a sérülteket, gondozóikat, akik abban a hónapban születtek, amelyik hónapban sor kerül az összejövetelünkre (gyűlésünkre). A virágot a köszöntésekre egy helyi jó szándékú támogató ajánlotta fel akinek virág üzlete is van. Ezúttal is köszönetet fejezzük ki neki a támogatásáért

Biztatásul a városunk olvasóinak A városunkban nagyon sok a beteg ember, akiknek valamilyen betegséggel együtt kell élnie. Mi szeretettel várunk mindenkit az egyesületünkben nemtől, betegségtől, vallástól függetlenül. A tapasztalat azt mutassa egy év után, hogy vannak,akik törzs tagoké váltak (és ez így a jó) és vannak, akik megriadtak és nem jöttek többet vagy egyáltalán el se jönnek a gyűléseinkben és a rendezvényeinkre mivel ,hogy a gyűléseinket a baptista menedékkápolnában tartsuk meg. Olyanok is kerülnek, akik csak a rendezvényeinken vesznek részt kihasználva az alkalmat.

Igaz az ,hogy minden alkalommal, egy Imával kezdjük meg a gyűlést és van amikor egy ige felolvasásra is sor kerül akár egy Isten dicsőítő ének is el hangzik,mert Isten akarata nélkül nem jöhetett volna létre ez a kis egyesület. Ez mára már nem okoz gondot a gyűléseinken részt vevő tagoknak. (Esetenként ők kérik egy közös imát vagy éneket)Ez nem jeleni azt hogy ettől nem tudna jól működni az egyesületünk. Annál inkább Isten áldása van rajta minden alkalommal. A törzstagok azok hálásak, hogy jöhetnek, és hogy van ez a kis közösség.

Lehetne ez egészen nagy közösség is, ha nyitottabbak volnának az emberek, és nem félnének egy közös imádságtól és nem mindig a ``haszon ``volna az első helyen. Mi várunk szeretettel mindenkit, aki érdekelt és betegsége van, hogy tagja legyen ennek a kis egyesületnek ahol egyre több és jobb programokat próbálunk szervezni. A társaság az kitűnő és jó hangulat uralkodik .Ez nem más mint az egymás iránti SZERETET. 2009 .januári gyűlésünkön többen vettünk részt, mint a menyire számítottunk,hogy el jönnek a hideg idő járás miatt. Ez is azt a biztatást adta nekünk ,hogy tovább kell csinálnunk, amit elkezdtünk. További programokkal és ötletekkel kell bővítenünk minden egyes alkalmat. Januárban alkalmunk volt és lehetőségünk részletes beszámolót tartani a kiadásainkról,az évi költségeinkről. Ugyan akkor egy újabb egynapos közös program szervezésében gondolkozunk közösen egy másik felnőtt sérült csoporttal a Hétfalusi sérültek, REMÉNYSÉG csoportjával, amit a hargitai keresztény táborban szeretnénk megvalósítani áprilisban.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------