Bejelentés


Gyergyói Betegek Egyesülete “Bárki lehet sérült! Segíts a sérült embertársa


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


2008 Sátoros evangelizáció

************************************************************** 2008. Szeptember 5. pénteken Sátoros evangélizáció volt Gyergyóban először ami a sátornyitás követően a mozgássérültek és fogyatékosok részére szervezett programmal kezdődött. Ezt követően Zenés evangélizáció és személyes bizonyságtételek követék. Majd mindenki részére Evangéliumot hirdetett id. Veress Ernő lp.

*************************************************

 A REMÉNY sátor építése

************************************************* ********************************************

Első Evangelizációs nap a sérültekkel ***************************************************

 "29Mivel tehát az Isten nemzetsége vagyunk, nem szabad azt hinnünk, hogy aranyhoz vagy ezüsthöz vagy kőhöz, művészi alkotáshoz vagy emberi elképzeléshez hasonló az istenség. 30A tudatlanság időszakait ugyan elnézte Isten, de most azt hirdeti az embereknek, hogy mindenki mindenütt térjen meg. 31Azért rendelt egy napot, amelyen igazságos ítéletet mond majd az egész földkerekség fölött egy férfi által, akit erre kiválasztott, akiről bizonyságot adott mindenki előtt azáltal, hogy feltámasztotta a halálból."" (Apostolok cselekedetei 17,29-31)

Evangéliumot hirdetett id. Veress Ernő lp. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!