Gyergyói Betegek Egyesülete “Bárki lehet sérült! Segíts a sérült embertársa

2009.Horgászverseny az Eszenyő tón

************************************************** 2009 szeptember 25-én megrendezésre került a sérült beteg emberek számára a tavalyi horgász verseny fojtatása a MARTONKA halász egylet segítségével. Az egyesületünknek ez egy újabb program volt, az augusztus 16-i Gyilkos-kői hegyitúra után,és ez is kimondottan nagyon jól zajlott le.Voltak pozitív értékelendő dolgok is pl., hogy számos sérült versenyző vet részt. Ezek 90% arányban idegenből, más városokból érkeztek. A versenyen részt vevőknek ezúttal is horgászbotot biztosított a Betegek Egyesülete és a csalit és a horgászati kellékeket az IGUANA horgász üzlet biztosította. A többi már csak a versenyzőkön és a halakon múlott. Mindenki igyekezett a legjobban teljesíteni Vesztenivalója senkinek nem volt: a verseny végén mindenki ajándékban részesült és ezután pityókás tokány várta a versenyzőket és hozzátartozóikat. Viszont a tavalyi, jó hangulat és társaság hiánya már veszteségnek számított. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Képgaléria