Bejelentés


Gyergyói Betegek Egyesülete “Bárki lehet sérült! Segíts a sérült embertársa


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Területi terveink

**************************************************

Fenyőcsemete ültetés és terület takarítás 2009. 04. 18. *************************************************

Nagy tervünk volt és álmunk, hogy egy hegyvidéki zöld területet szerezhessünk a sérült emberek számára a természetben az erdőn ahová bármikor, és bármilyen alkalommal kimehet a sérült beteg ember a családjával akár az ismerőseivel. Itt nem zavarja senki, ha a természetben kint szeretnének lenni. Ez az állom meg valósult. Novák Zsolt baptista misszionárius jóvoltából, az emberek iránt való szeretetéből, saját területéből fel ajánlott egy megfelelő méretű részt. Hálásak vagyunk érte.

A csemeteültetésre jelenkeztek egészséges emberek is, akik a szívükben úgy érezték, hogy valamit tennének az egyesületben lévő beteg embertársaik érdekében. A hegyimentösök közül is, szívesen jönnek és segítnek, amikor segítségre van szükségünk. Így volt ez most is. Meg említeném Bodó Gézát és Keresztes Emilt, hegyimentősőket akik nagyon aktívan részt vesznek a beteg emberek segítségében

csemeteültetésből területtakarítás is lett, láncfűrészekkel vágták ki az elburjánzott sűrű fűzfákat. A munka végén egy közös szalona sütésre került sor és ezt követően egy közös hálaadó imára, hálánkért az Úrnak az egésznapért és a közös jó alkalomért.

Területtakarítás végén

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!